MIG SOM BEHANDLER

Udover mit virke som personlig træner, driver jeg en behandlingsklinik, som tilbyder psykomotorisk behandling, fysiurgisk massage, bindevævsmassage, cupping og sports- og øreakupunktur.

Jeg har beskæftiget mig indenfor behandlingsfaget siden 2017, og har anvendt det på daglig basis siden. Jeg brænder for at gøre en forskel gennem behandling. Men ikke mindst, så brænder jeg for at formidle og undervise.

Jeg tror på, at man som behandler, med fordel kan kombinere flere forskellige behandlingsformer og bør tilegne sig så meget viden som muligt indenfor sine interessepunkter.

CUPPING OG BINDEVÆVSMASSAGE

Hvad er cupping?

Cupping er bindevævsmassage som foregår med sugekopper. Behandlingen kan anvendes som en enkeltstående behandling, eller i kombination med andre behandlingsformer.
Behandlingsformen anvendes til at øge blodcirkulationen, udrense, afspænde og løsne spændinger. Cupping er særligt velegnet til spændinger i nakke og ryg, kredsløbsproblemer, ødemer, appelsinhud og knæproblemer.

Ved hjælp af sugekopperne skaber man et vakuum som virker på musklerne ligesom dybdegående massage. Sugekopperne løsner bindevævet over muskulaturen med formål at øge blodgennemstrømningen i området.

Behandlingsformen bl.a kan anvendes til følgende problematikker:

  • Hovedpine og migræne
  • Appelsinhud / Cellulite
  • Træt- og stivhed i kroppen
  • Bedre restitution
  • Væskeophobninger
  • Smerter i bevægeapparatet f.eks rygsmerter, knæproblematikker m.m.
  • Hudproblemer

CUPPING KURSUS

Cupping kursus

Kurset er for dig, som måske i forvejen er behandler og ønsker at udvide dine kompetencer og behandlingsformer. Kurset er også for dig, som ikke nødvendigvis er behandler, men som er nysgerrig på faget og ønsker at få nogle redskaber med i bagagen.

Adgangskrav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Tidspunkt: 16/11 + 17/11, kl. 9-14:30.
Antal deltagere: Max 12 deltagere
Holdet bliver oprettet ved 8 tilmeldinger.
Sted: VIA University College, Jens Otto Kraghs Plads 3, 8900 Randers.
Pris: 1750 kr / Studerende: 1500 kr
Inklusiv 2 sugekopper, kaffe/the og frugt
Diplom: Ved kursets afslutning modtager alle deltagere et diplom.
Tilmelding og spørgsmål: Tilmelding og spørgsmål foregår via mail til: sashalundgaard@hotmail.com.
Tilmeldingen skal indeholde: For-og efternavn, adresse, telefon nr. samt information om hvorvidt du er studerende eller ej. 

Det er ikke et krav at du selv medbringer kopper til kurset, men helt sikkert en god ide, hvis du gerne vil kunne anvende de lærte metoder umildbart efter kurset.
Kontakt mig gerne, hvis du ønsker vejledning i køb af kopper.