Jeg hedder Sasha Lundgaard.
Jeg er personlig træner i Silkeborg.
Jeg er en ung og livsglad kvinde som brænder for at hjælpe kvinder i alle aldre med at få og opretholde en aktiv hverdag uden restriktioner.

Jeg vil ikke bestemme hvad du skal spise eller hvor ofte du skal dyrke motion. Jeg vil ud fra dit udgangspunkt råde og vejlede dig mod dit mål, og i fællesskab finder vi netop dét der fungerer for dig. Din træning skal blive en naturlig del af din dagligdag, og sunde kostvaner ligeledes.

Jeg tror ikke på hurtige løsninger, men derimod på holdbare livstilsændringer – dette betyder at du ikke kan forvente quick fixes, men et samarbejde hvor vi finder ud af hvad der fungerer, og ikke fungerer for dig.

Regler og restriktioner er ikke en del af mine forløb, derimod er dét at mærke efter hvad DU har brug for, enormt vigtigt for mig.

Skal jeg hjælpe dig med at finde ud af hvad der fungerer for netop dig, så du kan få et sundt og holdbart resultat?

Uddannelser
Anatomi & Fysiologi v. Fitness Institute
Fitness Instruktør v. Fitness Institute
Personlig Træner v. Fitness Institute
Fysiurgisk massør v. Dansk kropsakademi for kropsterapi
Bindevævsmassør v. Dansk kropsakademi for kropsterapi
Øreakupunktør v. Dansk kropsakademi for kropsterapi
Psykomotoriskterapeut studerende v. VIA University

Træningserfaring
Fodbold
Volleyball
Gymnastik
CrossGym
MTB
Løb
Boksning
Fitness
Styrketræning
Mine bedste råd
Vær kritisk og spørgende
Lyt til din krop
Find noget holdbart
Gør det for dig